toggle menu Frikom
Toggle search

Frikom

Frikom e пазарен лидер во производството на сладоледи и дистрибуцијата на замрзната храна. Својата лидерска позиција Frikom ја одржува со континуираното иновирање на асортиманот.

Повеќе за нас

Да се дружиме

Дружете се со Фриком на Facebook, при дознајте ги сите новини и учествувајте во забавните апликации.

Aко сакате да примате известувања од Frikom, внесете ја својата e-маил адреса:

Frikom.rs