toggle menu Frikom
Toggle search

Cheesecake јагода

Cheesecake јагода

Cheesecake јагода

Како да се направи совршен десерт?Кои се малите тајни на големите готвачи кои водат до создавање на неодоливите десерти на кои сите се воодушевуваме?

Доколку не сте знаеле кој е патот до совршениот вкус одговорот ќе го најдете во новиот зимски десерт од Фриком – Cheesecake јагода.

Кога сладоледот со вкус на cheesecake ќе се сретне со прачињата од бисквит и кога
на сето тоа ќе се додаде и богат прелив со парчиња на сочни јагоди, резултатот 
може да биде само еден –совршенство без мана.

 

Светот на десертите е сега побогат за уште еден нов десерт – Cheesecake јагода кој е толку сочен и неодолив, а на вас ви преостанува само да се препуштите и уживате, признајте тоа и не е толку тешко.

Frikom.rs