toggle menu Frikom
Toggle search

Погачиците 7 зрна

Погачиците 7 зрна

Погачиците 7 зрна

Погачиците 7 зрна содржат висок процент на влакна кои се многу препорачливи за човечката исхрана.Целото зрно од спелта,рж, лен,сусам, сончоглед и пченица во лиснато тесто создаваат единствен вкус кој ќе го засакате веќе на првиот залак!

Frikom.rs