toggle menu Frikom
Toggle search

Frikom сладоледите и замрзнатата храна одамна се синоним за
квалитет и традиција, а така останува и денес. Frikom ви ги носи
најдобрите вкусови во секоја прилика.

Запознајте ги Frikom производите

Izabran pobjednik Ledonardo natječaja  

Yгостителски

Frikom како најголем домашен производител и дистрибутер на замрзнати производи ги препозна потенцијалите на угостителските капацитети и својата понуда ја прилагоди кон нивните разновидни потреби. Повеќе »

Aко сакате да примате известувања од Frikom, внесете ја својата e-маил адреса:

Frikom.rs