toggle menu Frikom
Toggle search

Сладоледи

King Ekstra Panna cotta малина

Љубителите на слатки од Panna cotta или од малина ќе се воодушеват од новиот кремаст вкус на King збогатен со парченца од освежувачка малина и обвивка од крцкаво бело чоколадо.

Нежниот и префинет вкус на panna cotta проткаен со сос на сочна малина го прави овој сладолед најдобар избор кога ќе посакате овошно освежување и богата хармонија на вкусови.Овозможете си кралски третман и уживајте во прекрасното чувство кое ви го овозможува King-Кралот на уживањето.

Frikom.rs