toggle menu Frikom
Toggle search

Сладоледи

King Klasik

Класиката е симбол за вредности кои се вечни и траат засекогаш и не подлежат на трендовите кои поминуваат. Кога еднаш ке пробате King Klasik, неговиот нежен вкус на ванила и моќен гриз од најфино крцкаво чоколадо, тој веднаш станува ваш симбол за вечно совршенство на вкусови.

На прв поглед едноставната комбинација на добро познати вкусови на ванила и чоколадо,го прават King Klasik- Крал на уживањето,со врвна елеганиција и посебно доживување на луксуз кој би сакале да си го овозможите.

Frikom.rs