toggle menu Frikom
Toggle search

Сладоледи

Macho чоколадо

Чоколадниот сладолед обвиен со млечно чоколадо со парчиња од вафли е вистински Macho заводник кој освојува со својот вкус дури и на првиот залак. Кога еднаш ќе пробате Macho, тој ведаш станува остварување на сите ваши слатки желби.

Миленик е на љубителите на чоколадните сладоледи. Macho е вистински заводник со меко срце, бидејќи едноставно се топи во вашата уста оставајќи ве притоа без здив.

Frikom.rs