toggle menu Frikom
Toggle search

Сладоледи

Plazma štapić

Кога ќе се спојат Плазма и сладолед резултатот може да биде само еден – совршен вкус на кој не можете да му одолеете.

Сладолед со вкус на Плазма кој е обогатен со мелен Плазма кекс и сладолед со вкус на млеко , прелиен со нежно млечно чоколадо, посипан со големи парчиња на Плазма е сладолед на кој и најпребирливите сладокусци не можат да му најдат мана.

Совршенството сепак постои , а ќе го пронајдете во најблискиот Фриком фрижидер – Плазма стапче.

Frikom.rs