toggle menu Frikom
Toggle search

Сладоледи

Руменко

Кога ќе посакате да се разладите со освежувачки вкус на миризлива јагода, изберете го Руменко и уживајте во слаткиот момент.

Веселиот црвен сладолед е омилен меѓу децата и нивните пријатели, па така тој е одлично изненадување во врелите летни денови. Освежувачкиот вкус на Руменко ќе направи да им се зацрвенат образите на сите генерации и љубители на овошната нота.

Frikom.rs