toggle menu Frikom
Toggle search

Зеленчук и овошје

Хроно Микс

Фриком Хроно микс – Зелена мешавина се состои од зелен зеленчук богат со витамини и минерали.Аспарагус,брокули,тиквички,пиперка и прокељ содржат малку калории и маснотии , а нудат многу влакна и со тоа помагаат во јакнење на имунитетот и одржување на здравјето.

ПОДГОТОВКА:

  • Prženje 10 мин

Производот да се подготвува како свеж зеленчук без претходно одмрзнување.

Frikom.rs