toggle menu Frikom
Toggle search

Зеленчук и овошје

Органски Грашок

Органската храна е темел на доброто здравје, затоа е неопходно човек да се храни со производи од органско производство независно од моменталната состојба на неговото здравје. Културите кои се органски одгледувани го почитуваат природниот циклус на созревање и со тоа ги задржуваат сите хранливи состојки во целост. Фриком Органски Грашок достапен е преку целата година и е едноставен за подготовка.Грашокот е продукт кој има малку калории , што го прави одличен избор за сите оние кои пазат на својата телесна тежина.

ПОДГОТОВКА:

  • Kuvanje 15 min
  • Prženje 20 min

Производот да се подготвува како свеж зеленчук.

Frikom.rs